Even iets anders bloggen

20160831_101627

Beste lezers,

Ik geloof dat ik mij nog niet goed realiseer hoeveel werk zo’n blog-site met zich meebrengt. Ik ben es vluchtig door de foto’s en de recepten gebladerd, maar ik kan tot aan mijn pensioen voort. Alleen al 180 recepten op de plank aan Thaise gerechten, nog eens 240 van Tante Reentje…… gelukkig is het wel leuk om te doen 🙂

Sinds Tante Reentje niet meer kan lopen is het idee ontstaan om voor familie, vrienden en andere belangstellenden, deze recepten openbaar te maken. Tante Reentje vond het ook hoogst belangrijk dat de klein dochters altijd de mogelijkheid blijven hebben om dat verrukkelijke eten zelf te gaan maken. Immers 70 jaar kookervaring mag niet zomaar verloren gaan.

Ik geloof ook dat nu de tijd rijp is om zulks te doen. Onze locatie is schitterend, we hebben net de keuken opgeknapt. Dat verroeste fornuis van 25 jaar begon een gevaar in de keuken te worden bv. En om nu buiten op een vuurpot te staan bakken is ook niet alles…..

de Admin

kitchencollage

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s