Summer Melons

20170908_084036-cr-logo

Summer Melons is de Engelse benaming voor deze Matoom Chuem & Fuk Chuem, gezoet fruit groenten. Het ziet er zo prachtig uit, maar mierzoet. Ik schrijf er een klein stukje over, want een recept neer zetten heeft weinig zin, daar de fruit groente ‘Green Hatch’ en ‘Bael’ moeilijk verkrijgbaar zijn in Nederland.

Wel heb ik een Thaise video gevonden op YouTube. Alhoewel voor de meeste van ons het onverstaanbaar is, is het toch wel grappig om te zien. Deze Thaise show is overigens razend populair in Thailand en soms gaan ze zelfs naar Nederland om te filmen.

20170908_084049-cr-logo

Kun je zien hoe ze het maken.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s