Verwendag!

20170921_160351-txt-irfan

Als Admin van een blog heb je het razend druk, je bent de hele dag met koken bezig, iets wat elke huisman of vrouw doet, doch daarnaast moet het ook allemaal gedocumenteerd worden. Vandaag heb ik een rustdag ingelast en ben ik wezen winkelen. En heb mijzelf verwend, ja dat moet je soms even doen, want een ander doet het niet voor je 😉

20170921_160356-txt-irfan

De spaarpot opengebroken en wat mooie glazen schaaltjes aangeschaft. Ik weet nog niet of ik ze kan gebruiken voor het blog (ivm de frisse kleuren), doch ik zie wel. IK vind ze prachtig. Wellicht voor anderen hun smaak niet, dat bomt me niks.

20170921_160410-txt-irfan

Goed gereedschap is het halve werk zegt men. Of deze prachtige rvs messen het eten lekkerder zullen doen smaken geloof ik niet, het snijd wel makkelijker 🙂 Tegenwoordig zie je ook veel van die keramische messen uit Japan, die zijn naar mijn zin veel te licht en heb ik niet het idee dat ik een mes vasthoud.

20170921_160433-txt-irfan

Enfin, een beetje Vaderdag gevoelens vandaag, ik ben er blij mee!

De Admin.

Advertentie

2 gedachten over “Verwendag!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s